Levná kvalitní pergola

Levná kvalitní pergola

Pokud se jedná o kvalitní výrobek, jistě se vám stalo, že jste se setkali s vyšší cenou, to ale nemusí platit vždy. I kvalitní výrobky se dají sehnat za cenu, která patří spíše do nižší kategorie, ale svou kvalitou se řadí o třídu až dvě výše.

Celé to dá spousty hledání, ale najít se dají a v dnešní době internetu to nemusí být ani tak těžké, jak se zprvu zdá.

Takže pokud chcete ke svému domu kvalitní pergolu a nechcete za ni vynaložit velké finanční prostředky, musíte hledat. Na trhu se bohužel objevují zprvu výhodné nabídky, které však svou kvalitou nebo cenou nemusí odpovídat vašim požadavkům.

Jak si vybrat levnou zahradní pergolu?

Zprvu si musíte ujasnit, jaký materiál by vaše pergola měla mít. Léta zavedené dřevěné pergoly dnes již začínají nahrazovat materiály, které mají delší životnost a více odolávají povětrnostním vlivům.

Typy zahradních pergol

Zděná pergola


Betonovou nebo cihlovou stavbu, toto provedení nepotřebuje speciální úpravy a vydrží i v extrémních podmínkách, je však náročné na stavbu a nemusí se hodit ke každému domu.

Dřevěná pergola


Varianta dřevěné pergoly, kdy se jedná o léta prověřený materiál a jeho stavba není nikterak náročná, kdy se dokáže vše připravit během pár dní a pergola může stát u vašeho domu, ale její využívání se může časem prodražit, jelikož dřevo jako přírodní materiál potřebuje pravidelnou údržbu a ta počítejte s občasným nátěrem oleji, laky nebo barvami.

Hliníková pergola


Poté jsou k dispozici ještě pergoly z hliníkových profilů, které kloubí výhody obou výše uvedených variant. Odolnost vůči povětrnostním vlivům a slunečnímu záření jako betonová nebo cihlová konstrukce a snadnost realizace jako dřevěná pergola.

Navíc u pergoly z hliníkových profilů máte jistotu, že ji nemusíte speciálně upravovat v průběhu její životnosti, můžete si vybrat z celé řady barevných kombinací, které ostatní varianty materiálů nedovolují a tak se dá kombinovat se spoustou staveb. Hliníkové hranoly se tedy z uvedených materiálu dají nejvíce přizpůsobit.


To nejdůležitější je tedy ujasnit si, který materiál pro vás bude ten nejvhodnější a poté tedy vyhledat dodavatele a nejlépe takového, který vám celou stavbu provede, tím si také dokážete díky akcím některých z nich stavbu zlevnit. Za řadu let kdy jsou pergoly využívány, vzniklo spousty firem a tak není těžké na ně získat i recenze od jejich zákazníků. Těmito parametry byste se při výběru měli řídit a to, že naletíte nečestným obchodníkům, dokážete tímto prověřením celkem eliminovat.

Kde sehnat levnou hliníkovou pergolu?

Levné hliníkové pergoly pro vás dokáže realizovat původem rodinná firma Alcentrum, s.r.o., která na trhu působí již řadu let a za celou dobu má spousty spokojených zákazníků.

Alcentrum, s.r.o., má s hliníkovými profily spoustu zkušeností a jejich sortiment se nesoustředí pouze na pergoly, ale nabízí také garážová stání z hliníku, hliníkové altány, ploty přístřešky nad dveře a další včetně montáže. Tato společnost tedy mže být vaší volbou při realizaci vaší pergoly.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy