Garáž nebo hliníkové garážové stání?

Garáž nebo hliníkové garážové stání?

Zahrada je v poslední době využívána jako multifunkční prostor, kde je nutné najít místo jak pro květiny, záhony, posezení či děti, tak i velmi často pro automobil.

Některým majitelům postačí dva zpevněné parkovací pásy před domem, další postaví robustní garáž, jiný pak zvolí vzdušné parkovací stání. A do které skupiny patříte vy?

Garáž

Do zahrady je možné umístit samostatně stojící garáž i dodatečně po několika letech. Existuje mnoho desítek variant a provedení garáží. Svému novému majiteli přináší celou řadu výhod od ochrany automobilu před rozmary počasí nebo zloději, ale také jako úložný prostor pro nářadí, zahradní techniku nebo sportovní pomůcky. Avšak když není peněz na zbyt a vy přece jen chcete svého plechového mazlíka ochránit, je tu ideální řešení.

Hliníkové garážové stání

Hliníkové garážové stání přináší kompromis mezi ochranou auta a vynaloženými finančními prostředky. Na zahradě nepůsobí hliníkové garážové stání jako rušivý prvek, ba naopak. Při jeho vhodném umístění se může stát každodenním přínosem nejen pro váš vůz.

Hliníkové slitiny, ze kterých je garážové stání vyráběno, disponují dlouhou živostností, barevnou stálostí a odolností vůči rozmarům počasí. V posledních několika letech patří k velmi oblíbeným variantám zastřešení.

Využít je můžete například jako krytý vstup do vašeho domu, místo pro posezení s přáteli v případě nepříznivého počasí, prostor pro sportovní aktivity a mnoho dalších. Využití hliníkového garážového stání je opravdu široké.

Hliníkové garážové stání od Alcentrum s.r.o.

Hliníková garážová stání od české společnosti ALcentrum s.r.o. jsou k dostání ve třech produktových provedeních. Jejich obliba neustále roste pro jejich široké využití a kvalitní provedení.

    • ECO

Cenově nejdostupnější hliníková garážová stání jsou právě z produktové řady ECO. Standardně je na výběr ze dvou základních barev bílá a antracit a 15 typových rozměrů. Ač se jedná o nejlevnější řešení hliníkového zastřešení, jeho dílenské i designerské provedení je velice povedené.

    • PROFI

Asi nejvyhledávanějšími produkty jsou právě ty z řady PROFI. Skvělý poměr mezi kvalitou a cenou se odráží ve všech vlastnostech tohoto hliníkového stání. K dostání jsou ve čtyřech základních barvách - bílá, antracit, hnědá a stříbrná. Vybírat pak můžete z 20 různých rozměrů.

    • DELUXE

Pro opravdu náročné zákazníky máme připraveno hliníkové garážové stání z řady DELUXE. Tato varianta je navíc rozšířena o bezpečnostní sklo, zesílené profily a v nadstandardním vybavení naleznete až 200 různých barevných dekorů.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy