Chraňte své auto před zimou hliníkovým přístřeškem

Chraňte své auto před zimou hliníkovým přístřeškem

Venku nám pomalu začíná přituhovat a vy byste rádi ochránili své auto před námrazou? Ideálním řešením by bylo postavit si k domu klasickou zděnou garáž, ale někdy na ní bohužel nezbývají peníze a ani dostatečný prostor pro její stavbu.

Nabízíme vám proto jednoduché řešení, a tím je hliníkový přístřešek pro vaše auto. Je to výhodnější a levnější varianta. Hliníkový přístřešek je velmi elegantní, praktický a odolný.

Společnost ALcentrum nabízí svým klientům kvalitní hliníkové přístřešky, které mohou mít různá využití, nejen pro ochranu auta, ale také jako velká veranda k vašemu vchodu nebo jako přístřešek pro posezení s rodinou a přáteli.

Moderní, elegantní a hodící se k jakékoliv stavbě

Garážové hliníkovíé přístřešky představují v dnešní předražené době ekonomicky výhodou variantu, oproti garáži zděné. Může vás vyjít až o dvě třetiny levněji, a vy můžete ušetřené peníze investovat například do dovolené s rodinou. Pořízením hliníkového přístřešku pro váš vůz je nejen výhodné, ale také získáte designový a moderní prvek k vašemu domu, ať už máte nadčasový pasivní dům nebo klasický baráček se sedlovou střechou, bude se garážový přístřešek hodit k jakékoliv stavbě.

Montáž zvládnete i sami

Můžete si zkusit smontovat garážový přístřešek svépomocí. Je to celkem snadné, budou na to potřeba 2 osoby. Pokud si ale na to netroufnete, nic se neděje a my vám můžeme poskytnout montáž garážového přístřešku od našich profesionálů. U variant PROFI a DELUXE je montáž hliníkových přístřešků v ceně.

Tři produktové řady

Společnost ALcentrum má pro své zákazníky připravené 3 produktové řady, každá se liší cenou, rozměry, ale také barevným provedením. Nejlevnější, ale přesto kvalitní je produktová řada ECO, kterou si můžete sestavit svépomocí, dovezeme ji vám ve formě stavebnice. Kompromis mezi cenou a kvalitou můžete najít u produktové řady PROFI, můžete si zvolit rozměr, ale také barvu konstrukce. Naší neluxusnější řadou jsou hliníkové přístřešky DELUXE, které vyrábíme z nejkvalitnějších hliníkových slitin. Konstrukci tvoří speciálně zesílené profily a bezpečnostní, odolné sklo.

Chraňte své auto před nepřízni počasí

Vaše auto bude ochráněno před sněhem i námrazou, ale také před kroupami nebo ostrými slunečními paprsky. Pokud vás naše nabídka zaujala a máte zájem se dozvědět více informací, neváhejte nás kontaktovat telefonicky (739 292 921 nebo 732 607 221), emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo kontaktního formuláře .

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy