Parádní hliníkové garážové stání pro váš automobil

Parádní hliníkové garážové stání pro váš automobil

Venku začíná přituhovat a vy se jistě nechcete celou zimu ráno zdržovat škrabáním svého vozu. Máte rodinný dům a chcete pro svůj automobil plnohodnotný přístřešek, abyste ho ochránili před povětrnostními vlivy? Od toho vás může ochránit garáž nebo garážové stání.

Rozdíly materiálu na stavbu garážového stání

  • Zděná garáž jistě doplní váš dům, postavíte-li jí ve stejném stylu. Zabere ale určitě větší pozemek a doba výstavby bude zcela jistě časově náročnější. Vydrží však poté na spousty let.
  • Garážové stání z dřevěných hranolů propůjčí vašemu domu přírodní eleganci. Má však velkou nevýhodu v potřebě pravidelné údržby speciálními laky a broušení.
  • Garážové stání z hliníku se svým nadčasovým a elegantním vzhledem a materiálem hodí ke každému typu domu. Díky možnosti širokého výběru barevných variant se stane skvělým doplňkem vašeho bydlení. Toto parkovací stání je ideální volbou díky své nenáročnosti jak na prostor, stavbu, ale i na údržbu.

Pro garáž většina lidí nemá dostatek místa u domu, proto je vhodnější alternativou garážové stání. Velkou výhodou je, že nemusíte pořizovat nákladná garážová vrata nebo obíhat stavební povolení, jako tomu musí být u zděné garáže.

Životnost vaše vozu se díky garážovému zastřešení prodlouží, především auto lak. Nebudou na něj působit vlivy počasí, jako je ostré slunko, kroupy nebo sníh, bude pod neustálou ochranou. Parkovací stání vyrábíme z kvalitních hliníkových profilů, které jsou velmi odolné, a jejich barva je stálá. Jsou ošetřeny vypalovanou barvou KOMAXIT, v barevné stupnici RAL naleznete až 200 různých odstínů, ze kterých můžete vybírat ideální barvu pro vaše parkovací stání.

Vlastnosti hliníkového garážového stání

    • Prakticky žádná údržba

U garážového stání nemusíte řešit každoroční nátěr, jako tomu je u dřevěného stání. Pokud se vám konstrukce bude zdát znečištěná, postačí ji omýt vodou se saponátem.

    • Univerzální a moderní vzhled

Garážové stání se bude hodit k jakémukoliv domu. Ať už máte postavený moderní dům nebo starší baráček. Konstrukce z hliníku je velmi nadčasová a universální, takže zapadne k jakémukoliv rázu.

    • Různé využití

Garážové stání poskytne dokonalou ochranu vašemu vozu, ale můžete jej využít také jako zahradní přístřešek nebo jako prostorný přístřešek nad vchodové dveře.

    • Různé varianty garážového stání

Pro naše klienty máme připravenou stálou nabídku garážového stání - jedná se o variantu ECO, PROFI a DELUXE.

Parkovací stání ECO je naší nejlevnější variantou. Konstrukce je velmi jednoduchá, nabízíme jej v 15 rozměrech, v barvách bílá a antracit.

Parkovací stání PROFI vás uchvátí nejenom příznivou cenou, ale také kvalitním provedením. Vybírat můžete z 20 rozměrů v základních barvách sněhově bílá nebo antracit hladký. Pokud se vám ani jeden odstín nebude zamlouvat, můžete si vybrat barvu podle barevné škály RAL.

Garážové stání DELUXE vyniká svým luxusním vzhledem, Je na něj použit nejkvalitnější materiál, v podobě bezpečnostního skla s UV ochranou nebo speciálně zesílené profily. 

Montáž hliníkového parkovacího stání

Variantu ECO a PROFI vám můžeme dodat ve formě stavebnice společně s instruktážním DVD a vy si jej sami na své zahradě sestavíte. Nepotřebujete k tomu žádné profesionální vybavení, snadno vše zvládnete se šroubovákem, vrtačkou apod.

Hliníkové stání pro auto- konzultace zcela zdarma

Potřebujete-li jakékoliv doplňující informace nebo konzultaci týkající se hliníkového parkovacího stání, ozvěte se nám na telefonním čísle 732 607 221 nebo vyplňte kontaktní formulář.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy